Mølledrift 
Skiptvet Mølles målsetning er hovedsakelig å motta kornprodukter fra produsenten, tørke og lagre det, og sende det ut til sluttbruker. Skiptvet mølle ønsker å bruke få ressurser og bindeledd, noe som gjøre oss i stand til å konkurrere på priser både til produsent og sluttbruker. Vi har avtaler med egne transportører, som gjør oss mer prisstabile og forutseende. 
 

Kraftforproduksjon 

Vi satser fult på kraftforproduksjon, og vi stiller store krav til kvaliteten på produktet.
 

Butikkdrift

Skiptvet Mølles butikk inneholder et stort utvalg av verktøy og utstyr for håndtverkere, industri, landbruk og privatpersoner. Vi har et stort utvalg av arbeidstøy og utstyr, vi ønsker å kunne gi et bredt spekter av tjenester, og har derfor en butikk med det meste av produkter til gårdsdrift, skogsdrift, hushold, bil, verktøy, dyr (mat og utstyr til Hund, Hest, Ku, høne, Svin, osv.) og mye mer. Er det noe vi ikke har på lager kan dette skaffes i løpet av kort tid.
 

Verksted

Vi utfører reparasjoner på ulike have maskiner (gressklippere, motorsager, snøfresere, osv.), samt eksterne serviceoppdrag / represjoner etter avtaler. 
 

HMS 

Skiptvet Mølle ønsker å være miljøbevisste, og jobber derfor aktivt med Helse, miljø og sikkerhet for å bevare miljøet, trygge arbeidsplassene og for fremtidig drift.